Matkultur Community – Kunskap ger god smak

Matkultur Community – Kunskap ger god smak

Idag öppnar vi den första Community-sajten från SOE PublishingLab! Matkultur Communityt är för matälskare som vill dela med sig av sin smakrika kunskap och även lära av andra. Som medlem kan du publicera blogginlägg om dina matresor i ditt kök och i världen. Förutom att skriva dina egna blogginlägg kan du kommentera andras blogginlägg och se och granska provexemplar interaktiva böcker om detta ämne. Community medlemskapet är kostnadsfritt. Bli medlem och gör dig redo för häpnadsväckande och välsmakande upplevelser.

Var kreativ … tjäna pengar …

Låt oss vara interaktiva! För att skapa den bästa upplevelsen för dina iReaders i och utanför Communityt kan du börja skapa interaktiva böcker om dina matresor. Med SOE PublishingLab och dess användarupplevelse kan du ta ditt författarskap till en ny nivå genom att förstärka din berättelse med interaktiva funktioner. För att få detta att hända registrerar du dig för ett författarmedlemskap som inkluderar ett förenklat gränssnitt för att skapa interaktiva böcker. I Författarmedlemskapet ingår även support i olika former. Sedan kan du sälja din interaktiva bok i BiQstore till andra communitymedlemmar och utanför, och få dina författarbetalningar direkt till ditt PayPal-konto efter att kunden har köpt din bok.

Även tryckta böcker!

Som medlem i Matkultur Communityt kan vi också hjälpa dig med produktionen av din tryckta bok med interaktiva funktioner, hela eller delar av processen. Du bestämmer vad vi ska göra och vad du ska göra själv. Kontakta oss på B-InteraQtive Publishing, för mer information inklusive pris.

B-InteraQtive Publishing kan hjälpa dig med distributionskanaler till den svenska och tyska bokmarknaden. Du kan antingen distribuera boken själv eller så kan vi lagra och skicka från vårt lager. Kontakta oss för mer information inklusive pris.

Tjänsten för tryckta böcker kräver en färdig interaktiv bok för att kunna omvandla den till en tryckt version.

Gå med i Matkultur Communityt

Om du är intresserad av mat och dess ursprung och upplevelser har du kommit till rätt plats. Eftersom det är tänkt att vara en uppslukande upplevelse i tre steg, samtidigt som du för det första blir inspirerad och kommenterar andras matupplevelser, och för det andra inspirerar andra med dina upplevelser i blogginlägg och interaktiva böcker där du också kan tjäna pengar på din kunskap och smak. I det tredje steget använder du din kunskap och inspiration i ditt eget kök och på dina resor för nya och kraftfullare matupplevelser.

Fler communitys inom andra ämnesområden på SOE PublishingLab är på väg.

Matkultur Community - Kunskap ger god smak